IBL

Mijn naam is Iebeltje van der Spoel.

Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de fotografie. Mijn opleiding fotografie heb ik gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Daarna heb ik een Master opleiding gevolgd aan de academie St. Joost in Breda. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met verschillende opdrachten. Dit maakt mij tot een veelzijdig fotograaf. Tevens heb ik met mijn eigen projecten veel geëxposeerd door het gehele land.   

Kort resumé

Opgegroeid in Friesland, woonachtig in Amsterdam. Propedeuse Audiovisuele vormgeving, HKU Hilversum, Bachelor fotografie HKU Utrecht, Master fotografie kunstacademie st.Joost Breda. 

Samengewerkt met o.a. ONVZ, Postbank, Hogeschool Utrecht, Make a Wish Foundation, Boumankracht, Vactor, Café de Zwagers, Tutti Milano, Didy van der Veen, Rabo Bouwfonds, KLM, Leren in Organisaties, Wolter&Dros, Dietwee Ontwerpers

Samenwerken?

Je kunt me boeken voor verschillende opdrachten zoals bijvoorbeeld:

- portretten

- reportages 

- campagnes

- standfotografie/interieurs

- illustratieve fotografie

Ik werk in opdracht voornamelijk op digitale camera, maar ik ben tevens in bezit van zowel een analoge kleinbeeld, middenformaat en grootformaat camera. Hiermee werk ik voornamelijk aan mijn eigen projecten, echter kunnen ze ook worden ingezet in opdracht.

Vrij werk

Voor mijn eigen projecten verwijs ik graag naar mijn website:

www.iebeltjevanderspoel.com

Hier vind je mijn fotoprojecten, de trailer van een korte film die ik heb gemaakt, mijn volledige biografie en de nieuwsberichten rondom exposities en publicaties.


Using Format